Afvallen

Voedingsadvies met gezonde weekschema’s

Wil jij graag op een gezonde manier afvallen, maar vind je het lastig om je eetpatroon aan te passen? Bij Slank Klup helpen we je graag met online voedingsadvies. Omdat ieder lichaam anders is, zorgen we ervoor dat onze begeleiding compleet op jou is afgestemd. Zo werken wij met gezonde weekschema’s die voldoen aan jouw caloriebehoefte en de verdeling tussen eiwitten, koolhydraten en vetten. Benieuwd naar afvallen met Slank Klup? In deze blog vertellen we meer over onze weekschema’s en voedingscoaching!

Waarom online voedingsadvies?

Vroeger was het noodzakelijk om naar een diëtist of voedingsadviseur te gaan om hulp te krijgen bij afvallen (of juist aankomen). Voor veel mensen is deze stap behoorlijk groot. Bijvoorbeeld door schaamte of een krappe financiële situatie. Tegenwoordig is er veel meer mogelijk op digitaal gebied. Daarom kunnen wij ook online voedingsadvies aanbieden.

Dit heeft verschillende voordelen. Ten eerste neemt het de eerste drempel weg voor mensen die zich niet sterk genoeg voelen om naar de diëtist te gaan. Ten tweede kunnen we voedingsbegeleiding aanbieden voor een lagere prijs. We hoeven immers geen spreekkamer te huren voor een intake of wekelijkse check-up. De onlinemogelijkheden bieden veel vrijheid. Het is mogelijk om altijd je vragen te stellen en een adviesgesprek is makkelijk in te plannen via Skype of Zoom.

Gezonde weekschema’s van Slank Klup

We hebben onze weekmenu’s in een nieuw en fris jasje gestoken. Met nog meer lekkere recepten die je eenvoudig thuis kunt bereiden. Zo willen wij afvallen leuk en simpel houden. Geen saai A4-tje met een voorbeeldmenu zonder afwisseling. Nee, bij ons krijg je elke week een nieuw menu met recepten voor elke dag. Natuurlijk weer helemaal afgestemd op jouw doelen, eetvoorkeuren en de behoeften van jouw lichaam.

Onze gezonde weekschema’s voldoende aan de richtlijnen verantwoorde voeding van het WHO. Je krijgt dus alle voedingsstoffen binnen die je lichaam nodig heeft om op een gezonde manier af te vallen of spiermassa op te bouwen. Heb je bepaalde allergieën of volg je een vegetarisch of veganistisch eetpatroon? Geen enkel probleem, wij stellen een voedingsadvies op maat samen waarin we rekening houden met jouw voorkeuren.

Persoonlijke begeleiding

Online voedingsadvies betekent niet dat je geen persoonlijk begeleiding krijgt. Jouw persoonlijke voedingsadviseur staat 24/7 voor je klaar. Heb je vragen? Even geen motivatie meer? Stuur een mail naar jouw voedingscoach en wij helpen je zo snel mogelijk met een passend advies (of een schop onder de kont indien nodig).

Onze gezonde weekschema’s proberen?

Op zoek naar persoonlijke begeleiding en hulp bij het bereiken van jouw streefgewicht? Bij Slank-Klup.nl ben je op het juiste adres! Wil jij onze jarenlange ervaring in voedingsbegeleiding proberen? Vul jouw naam en mailadres hieronder in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om jouw wensen te bespreken!

Volg mij

Marvin

Marvin werkt sinds 2014 als Voedingsadviseur. Naast krachttraining en (lekker) eten houdt hij zich graag bezig met het schrijven over voeding, fitness en supplementen om jullie te informeren. Bovendien helpt hij velen op weg naar hun doelen via Online Personal Training.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *