Gezond

De nieuwste Fitbit; de Charge 4

De Fitbit Charge 4 is niet zomaar een sporthorloge of een smartwatch. Het is een activity tracker die tegelijkertijd een hoop andere functies vervult. De Fitbit Charge 4 is de opvolger van eerdere varianten en is ten opzichte van die varianten dan ook verbeterd. Aan de buitenkant zie je geen verschil met de Fitbit Charge 3, maar de functies zijn geoptimaliseerd en uitgebreid. Het is een lichtgewicht en klein apparaatje dat je kan helpen om je lichamelijke ontwikkelingen bij te houden. Voor de Fitbit Charge 4 aanbieding van dit moment, kun je hier op Slank-Klup.nl terecht.

Voordelen van de Fitbit Charge 4

Het grote voordeel van de Fitbit Charge 4 aanbieding is dat het apparaat maar eens per week hoeft op te laden. Daarnaast is de normale prijs al een stuk goedkoper dan andere smartwatches en trackers, waar je nog op kunt besparen met een Fitbit Charge 4 aanbieding. Het apparaat is voorzien van GPS, waardoor je kunt zien waar je bent geweest en wat je gemiddelde snelheid geweest is. Ook beschikt het apparaat over Fitbit Pay, waarmee je betalingen kunt doen zonder je pinpas of telefoon bij je te hebben. Handig wanneer je je pinpas of telefoon vergeten bent mee te nemen.

Meer muziek en efficiëntere metingen

Bovendien kun je niet alleen muziek op het apparaat zetten, je kunt bij deze variant ook gebruik maken van Spotify. Een vernieuwde app meet je activiteit aan de hand van je hartslag in plaats van het aantal stappen dat je per dag zet. In plaats van een minimum van 10.000 stappen per dag, heb je voldoende aan een verhoogde hartslag voor 150 minuten per week. Je kunt je activiteit per dag, week of maand inzien. Voor de Fitbit Charge 4 aanbieding op dit moment kun je deze site bekijken. Hier zie je de Fitbit Charge 4 aanbieding van nu bij Bol.com of Coolblue.

Lange batterijduur en andere gemakken

Een andere verbetering die de Fitbit Charge 4 heeft, is de batterijduur. Het apparaat kan gerust een hele week meegaan. Alhoewel dit minder is als je de GPS continu gebruikt. De GPS functie geeft je daarentegen wel inzicht in je gemiddelde snelheid en waar je bent geweest tijdens je workout. Een andere fijne functie is de Fitbit Pay, waarmee je contactloze betalingen kunt doen, zonder je telefoon of pinpas mee te hoeven nemen. Nieuwsgierig? Kijk hier voor de actuele Fitbit Charge 4 aanbieding.

Volg mij

Marvin

Marvin werkt sinds 2014 als Voedingsadviseur. Naast krachttraining en (lekker) eten houdt hij zich graag bezig met het schrijven over voeding, fitness en supplementen om jullie te informeren. Bovendien helpt hij velen op weg naar hun doelen via Online Personal Training.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *